Seltronic Medical Advertising

Our long industry experience and our deep knowledge of medical healthcare markets make us your preferred partner when it comes to purchasing promotional products. Our services will support you throughout the entire purchasing process.

Despre noi

Compania SELTRONIC S.R.L., infiintata cu mai bine de 25 de ani in urma,  activează in domenii precum sanatatea sau comertul online, ca importator direct al diferitelor materiale sau solutii promotionale, fiind de asemenea integrator al unor servicii si proiecte diverse, realizate in domeniile prezentate dar si in altele adiacente!

Ne adresăm in mod prioritar companiilor cu profil medical și farmaceutic din Romania, venind în special cu rezolvări dedicate acestui segment, dar avem propuneri si soluții si pentru companii cu profil diferit de cele mentionate anterior.

Medical Solutions, right to the point!

ABOUT US

Compania SELTRONIC are o experiență de mai bine de 10 ani în domeniul publicității, respectiv publicitate BTL și ATL, și este membru APIIP, organizație națională de profil ce cuprinde de asemenea producatori, importatori și distributori de obiecte promoționale din Romania. Apartenența la aceste organizații de profil ne asigura accesul foarte bun si rapid la intreaga bază de furnizori atât interni, cât mai ales externi, colaborând pană in prezent cu peste 150 de furnizori, cu mare parte dintre ei derulând deja legături comerciale sau parteneriale.

Serviciile de creație grafică ale companiei noastre cuprind toate domeniile, dar ne axam in principal pe creația grafică pentru print (flyere, leaflet, volante, broșuri, mape de prezentare, cataloage etc.). Deoarece calitatea este foarte importantă pentru noi, pe langă servicul de creație grafica asigurăm de asemenea pregătirea pentru tipar/productie și urmărim lucrarile executate până la finalizare. Pentru o calitate maximă este de preferat ca producția să se faca cu producătorii recomandați de către noi.

What we offer

MEDICAL EQUIPMENT

MEDICAL PROJECTS

POST-PURCHASE SUPPORT

ABOUT US
liftera_logo
futera_logo
inbalance_logo
ABOUT US
BUCURESTI ROMANIA
Warehouse : Pipera, Voluntari
0374 013 003